Corpul pe care îl vei construi cu acest program

Este important să înțelegi de la început că acest program nu îți va da aspectul unui bodybuilder. În loc să încercăm să creștem fiecare mușchi cât de mult posibil, ne vom concentra pe dezvoltarea grupelor musculare cheie ca tu să ajungi la proporții grozave.

Majoritatea tipilor nu vor să devină imenși. Ei vor o talie subțire, un abdomen bine definit, umeri rotunzi, un spate gros, piept lat cu o linie pe mijloc, brațe bine dezvoltate și picioare atletice. Aspectul actorilor de Hollywood în filme:

Pentru a obține acest tip de corp, trebuie să dezvoltăm în special partea superioară a pieptului și umerii, în timp ce păstrăm un procent mic de grăsime corporală. Nu dorim să ne dezvoltăm picioarele, fesele sau trapezul pentru că asta ar schimba proporțiile. Cu cât dezvolți mai mult partea inferioară a corpului, cu atât partea superioară trebuie să fie mai mare ca să ai forma estetică de Y. Din acest motiv, rutinele pe care le vei găsi în ShredSmart includ mai puține antrenamente pentru partea inferioară a corpului decât un program tipic de bodybuilding.

În funcție de gusturile tale, vei dori să fii mai mare sau mai suplu în timp ce ai aceste proporții grozave. Asta l-a încurajat pe prietenul meu Greg de la Kinobody să creeze trei tipuri corporale, diferența dintre ele fiind nivelul dezvoltării musculare. Mi s-a părut o idee foarte bună să denumești fiecare tip de corp pentru că asta le dă oamenilor un scop clar pe care să-l urmărească, așa că am început să folosesc și eu această clasificare a tipurilor corporale. Hai să aruncăm o privire la fiecare clasă individual, pentru a putea identifica exact ce tip de corp vrei să construiești:

Nivelul 1: Corpul “Warrior”

⦁ Excepțional de puțină grăsime
⦁ Abdomen sculptat
⦁ Pare suplu în haine
⦁ Mușchi foarte bine definiți

Ex: Henry Cavill în Immortals; Cam Gigandet în Never Back Down; Brad Pitt în Fight Club

Pentru a avea un corp de tip Warrior este necesară o bază musculară solidă combinată cu un procent foarte scăzut de grăsime corporală. Arăți subțire în haine, dar când îți dai jos tricoul, vei fi uimitor.

Pentru a arăta așa, trebuie să atingi stanardele de sub poză.

Nivelul 2: Corpul “Greek God”

⦁ Mușchi bine definiți și proporții grozave
⦁ Iese în evidență când este îmbrăcat
⦁ 8-10% grăsime corporală

Ex: Daniel Craig în Casino Royale; Dustin Clare (Gannicus) în Spartacus; Stephen Amell în Arrow.

Tipul de corp Greek God reprezintă echilibrul perfect între dimensiune și definire și atrage cu siguranță mai multă atenție din partea femeilor, mai ales cu hainele potrivite.

Această constituție mai mare și mai musculoasă te face să arăți mai dominant și mai impunător. De asemenea, când ai un astfel de corp, ai și un nivel ridicat de forță.

Pentru a arăta așa, trebuie să atingi standardele date sub poză.

Nivelul 3: Corpul “Superhero”

⦁ Dezvoltare Musculară Incredibilă
⦁ Arată ca un supererou
⦁ Abdomen cizelat (8-10% body fat)

Ex: Chris Evans în Captain America; Chris Hemsworth în Thor; Henry Cavill în Man of Steel.

Corpul de tip Superhero este pasul final în dezvoltare musculară. În acest punct ești foarte aproape de potențialul tău genetic și probabil nu ai putea găsi un alt bărbat care să fie la fel de dezvoltat ca tine pe o rază de 1-2 km de unde locuiești.

Pentru a arăta așa, trebuie să atingi standardele date sub poză.

Cum vei face asta

Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a obține corpul dorit depinde de condiția ta actuală. Evident, un tip slab nu va urma același plan de antrenament și nutriție ca o persoană care are 100 kg. Chiar dacă obiectivul lor pe termen lung este același, pe termen scurt unul trebuie să înceapă prin a lua în greutate, iar celălalt prin a slăbi.

Dacă citești acest program, înseamnă că tu trebuie să pierzi grăsime corporală. Grozav!

Să ajungi la un procent scăzut de grăsime corporală va fi mereu primul pas pentru a arăta grozav. Deci, să vedem cât de mult va trebui să slăbești (aproximativ) pentru a ajunge la procentul de grăsime dorit.

Introdu greutatea ta actuală și procentul estimat de grăsime corporală în acest calculator. Îți va arăta aproximativ cât vei cântări la procentul tău de grăsime dorit.

Fie că trebuie să slăbești 5 kg sau 50 de kg, ShredSmart îți va arăta cum să o faci!

Complete and Continue