Programul ShredSmart

Program Complet pentru Definire

Cu toții vrem o viață mai completă. Un corp musculos și definit face partea din viziunea acelei vieți.

Aici la ThinkEatLift, noi credem în evoluție. Credem că fiecare om e cel mai împlinit atunci când se dezvoltă urmărind țeluri mari.

Și tu vrei să te dezvolți. Probabil vrei mai mulți bani, mai multe călătorii, mai multe experiențe, mai multe aptitudini, mai multă recunoaștere, un corp mai frumos...mai mult succes în general.

Noi credem că fitnessul e doar o parte mică dintr-o viață fericită.

Bineînțeles că vrem un corp grozav! Dar asta să fie tot ce avem? Să ne concentrăm toată ziua pe nutriție și sală?

Nu.

Noi credem că obiceiurile noastre în nutriție și antrenament ar trebui automatizate pentru a putea obține și menține corpul dorit cu efort minim. Astfel, putem să ne direcționăm atenția spre atingerea și altor țeluri.

Programul ShredSmart îți arată cum să mănânci și să te antrenezi eficient fără să-ți schimbi prea mult stilul de viață.Planul de nutriție implică puțin timp în bucătărie. Îți permite să incluzi mâncărurile tale preferate și să mănânci porții mari, cel puțin o dată pe zi. Nimeni nu vrea să rabde foame câteva săptămâni cât durează să obții un corp definit!

Rutina de antrenament implică 3-4 zile la sală pe săptămână. Accentul e pus pe dezvoltarea grupelor musculare care îți oferă aspectul cel mai estetic: umeri lați, piept masculin pătrățos, brațe bine dezvoltate, spate în formă de V și abdomen 6 pack.

Aceste rutine nu îți vor da aspectul unui culturist. Ci unul similar cu actorii de la Hollywood.

Dar mai există și altceva extrem de important pentru succesul tău

Atitudinea mentală.

Modul cum gândești e cea mai importantă parte a transformării corpului tău. Sună a clișeu?

Sunt de acord, dar nu mă refer la motivație și voință. Peste tot la sală vezi postere cu texte de genul ”Dă tot ce poți!” sau ”Trage tare sau du-te acasă.”

Eu vorbesc despre altceva. Vorbesc despre modul cum te vezi pe tine însuți. Niciodată nu vei putea obține rezultate mai bune decât imaginea ta de sine.

Imaginează-te la plajă vara viitoare

Cum te vezi?

Te vezi musculos și cu abdomen 6-pack? Probabil că nu.

Probabil te vezi cum arăți acum. Eu pot să-ți garantez un lucru: Atâta timp cât acela e modul în care te vezi pe tine însuți, nici un program de fitness nu va merge vreodată pentru tine. Asta e pentru că imaginea de sine îți ghidează acțiunile și mereu te va aduce înapoi la ceea ce consideri ”corpul tău normal”.

Am scris o secțiune întreagă în ShredSmart despre cum imaginea de sine îți controlează rezultatele și ce să faci ca să o shimbi. Vei învăța cum să te vezi în mintea ta musculos și definit pentru ca să consideri acela corpul tău normal.

Dar înainte să decizi dacă vrei sau nu să cumperi programul, te rog să faci niște cercetări singur. Uită-te la alte programe și gândește-te dacă te-ar ajuta să ajungi la corpul dorit așa de bine ca ShredSmart.

Uită-te la toate articolele și clipurile de pe site și vezi dacă îți place cum explicăm noi informația.

Dacă decizi că-ți place alt program, alege-l pe acela. ShredSmart va fi aici în continuare ajutând oamenii să obțină corpul pe care-l vor.

Dacă te-ai uitat pe site și la alte programe și ai decis că metoda noastră e cea potrivită pentru tine, apasă pe butonul de mai jos și începe acum transformarea ta.

Gândește-te, dacă pentru costul programului tot ce ai obține ar fi o talie mai subțire, ar merita?

Dacă tot ce ai obține ar fi o metodă clară pentru definire care te-ar scoate din confuzie și frustrare, ar merita?

Acum, programul costă doar 37 de dolari. Și dacă nu-ți place produsul, am să accept riscul și îți ofer banii înapoi în termen de 30 de zile.

Eu te încurajez să citești, să te uiti la videouri și la alte programe și să dezici dacă ShredSmart e potrivit pentru tine. Sperăm să fie. Atunci, întoarce-te aici, apasă pe butonul de mai jos și începe transformarea ta.


Your Instructor


Radu Antoniu
Radu Antoniu

Course CurriculumFrequently Asked Questions


Cum accesez programul?
Inainte de cumparare iti vei crea un cont cu care vei putea accesa modulele programului. Toate modulele pot fi si descarcate in format PDF.
Cat timp am acces?
Toata viata. Dupa inscriere ai acces nelimitat la programul ShredSmart pe toate device-urile tale.
Daca nu imi place cursul?
Nu am vrea sa fii nemultumit de program. Daca nu iti place, contacteaza-ne la [email protected] in termen de 30 de zile si iti vom vira banii inapoi.

Get started now!* Aceasta este prima versiune a programului ShredSmart, cea lansată în 2016. Versiunea actualizată în 2019 nu este încă disponibilă în română.

Autorii acestui site nu sunt profesioniști și nu oferă sfaturi care se aplică fiecărui cititor. Radu Antoniu și Dan Stîngă nu au studii formale în medicină, sport, sau nutriție și nu sunt acreditați de nici o instituție. Informațiile, procedurile, și sugestiile oferite pe site au scop strict informativ și nu pot fi folosite drept indicații medicale. Orice aspect al sănătății tale necesită un consult cu un medic specialist. Tu, în calitate de cititor ești în totalitate responsabil pentru starea ta de sănătate și evitarea accidentelor în timpul exercițiilor fizice. Din această cauză, autorii nu pot fi trași la răspundere pentru orice deteriorare a sănătății sau orice altă pierdere/problemă rezultată din aplicarea sugestiilor oferite pe site.

Rezultatele obținute din aplicarea informațiilor oferite pe site pot varia. Poveștile de succes oferite ca exemple reprezintă rezultate excepționale și nu garantează sau promit că și tu poți obține aceleași rezultate sau rezultate similare.

Dacă îți creezi cont pe acest site, vei primi informații și promoții de la noi pe email. Adresa de email folosită ca fi preluată de MailChimp, platforma prin care facem email marketing. Folosind acest site ești de acord că adresa de email va fi preluată de MailChimp iar procesarea informațiilor se va face conform politicilor lor de confidențialitate și protocolului lor de funcționare.